New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Home2010

[2010]

În 17 aprilie 2010, Reborn Dance Studio ex. In Action a organizat pentru prima data la Sala Polivalentă din Bistriţa a II-a ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret Bistriţa – Năsăud.

Spectacolul oferit de liceeni celor peste 1000 de spectatori din Sala Polivalentă a fost unul deosebit, remarcat chiar de membrii juriului (Oana-Craiova, Alex-Bucureşti, Costin-Constanţa, Mapy-Bucureşti şi Dora-Bistriţa), care au fost uimiţi atât de numărul mare de spectatori cât şi de prestaţia celor 8 trupe cu aproape 50 de liceeni participanţi, nu în ultimul rând de show-urile oferite de Reborn ex. In-Action junior-Grove-Lady-Street-Break, Meteor, BN-Ritm şi Lotus.

S-au premiat cei mai buni dansatori Celsie Mihaela – Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” Bistriţa şi Stan Ovidiu – Grup Şcolar Agricol Beclean, dar şi cea mai bună galerie, cea a Grupului Şcolar “George Coşbuc” din Năsăud.

Direcţia pentru Sport a Judeţului BN a oferit 5 premii surpriză pentru 5 persoane din public, constând in tricouri şi şepcute cu inscripţia evenimentului, precum şi cupele şi diplomele câştigătorilor competiţiei.

Câştigătorii CLSD 2010 sunt:

Locul 1 – Trupa Adult Hood, Grup Şcolar Agricol Beclean,

Locul 2 – Trupa Elektricks, Grup Şcolar INFOEL Bistriţa

Locul 3 – Trupa The Shadow, Grup Şcolar Sanitar Bistriţa.

Aceste trei licee clasate s-au calificat la finala naţională care a avut loc pe 13 iunie la Bucureşti.