New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Home2011

[2011]

Ediţia a III-a a Cupei Liceelor la Street Dance a reunit în data de 12 februarie 2011 la Sala Polivalentă din Bistriţa, trupe de dansatori de la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” (“Blue Maniacs”), Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” (“B-Cult”), Colegiul Tehnic “Infoel” (“Electriks”), Grupul Agricol Beclean (“Adult Hood”), Liceul cu Program Sportiv (“Under Image”), Grupul Şcolar “Liviu Rebreanu” Maieru (“Black Bandits”), de asemenea, Ansamblul de dans modern “Licuricii” de la Şcoala Generală Nr. 1 Bistriţa şi trupele şcolii de street dance şi breakdance Reborn ex. “In action” din municipiu.

Într-o atmosferă de concurs incendiară, dansatorii au fost susţinuţi de galeriile liceelor, în sală nemaifiind loc nici de aruncat un ac. Concurenţii au etalat energie debordantă, tehnică, viteză de execuţie şi mişcări inedite.

Juriul a comunicat câştigătorii în următoarea ierarhie:

Locul 1 – trupa “B-Cult” (recompensată cu un sfârşit de săptămână la Poiana Zânelor);

Locul 2 – “Electricks” (un sfârşit de săptămână la bazinul de înot Schreiner);

Locul 3 – “Under Image (servicii gratuite de hair style).

Conform organizatorilor – Reborn ex. „In Action” şi Direcţia pentru Sport a judeţului Bistriţa-Năsăud, au fost acordate şi premii individuale:

Cea mai tare dansatoare – Mihaela Celsie;

Cel mai tare dansator – Claudiu Vidican;

Cea mai tare galerie – “Electricks”.

Cele trei trupe au reprezentat municipiul Bistriţa la marea finală naţională, programată în 12 martie, la Bucureşti, unde clasamentul a fost următorul:

Locul 2 – Trupa B-Cult, a Colegiului Naţional Anrei Mureşanu

Locul 3 – Trupa Electriks, a Colegiului Tehnic Infoel