New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Home2013

[2013]

Cupa Şcolilor la Street Dance, cea mai mare competiţie de dans între licee, la nivel naţional, un concurs devenit deja tradiţie. An de an, competiţia reuneşte sute de participanţi şi mii de spectatori!

            Bistriţa a găzduit pentru prima dată finala naţională la streetdance pentru elevi: Cupa Şcolilor la StreetDance! Ajunşi la cea de’a V-a ediţie, REBORN Bistriţa a provocat şi anul acesta elevii să urce pe scenă şi să se întreacă în cadrul celei mai mari competiţii de street dance a anului.

Datorită succesului de care s-a bucurat evenimentul, Reborn Bistriţa doreşte să continue tradiţia celei mai îndrăgite competiţii de dans din România destinată tinerilor prin extinderea acesteia şi la nivel de gimnaziu. Începând din acest an, pe lângă elevii liceelor, în competiţie au fosti admişi şi elevii şcolilor gimnaziale. De aceea, competiţia naţională se va numi Cupa Şcolilor la StreetDance, Bistriţa fiind şi gazda finalei naţionale!

Evenimentul a avut loc sâmbătă 27 aprilie 2013, începând cu ora 16. Timp de patru ore, în Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa s-a disputat finala naţională a Cupei Şcolilor la Streetdance. În cadrul evenimentului a susţinut un recital şi GUESS WHO, care a avut parte de o primire călduroasă din partea sutelor de spectatori.

Competiţie acerbă în Bistriţa, care timp de o zi a fost capitala street-dance-ului din România. Aproximativ 200 de dansatori, care provin de la 18 licee din ţară, s-au întrecut sâmbătă, la Bistriţa, în cadrul celei de-a cincea ediţii a Cupei Şcolilor la street-dance.

În acest an Cupa Şcolilor la Street Dance a avut două secţiuni, una dedicată liceelor şi în premieră una dedicată şcolilor gimnaziale. Marele premiu de la secţiunea licee a rămas la Bistriţa, în timp ce premiul I de la secţiunea şcoli generale a fost adjudecat de o trupă din Constanţa.

ETAPE CSSD 2013

            În 2013, Cupa Şcolilor la StreetDance, a fost împărţită în 4 etape care s-au desfăşurat în aceaşi zi:

CUPA LICEELOR – etapa Judeţeană Bistriţa – Năsăud – Au concurat doar liceele din judeţul Bistriţa – Năsăud;

CUPA GENERALELOR – etapa Judeţeană Bistriţa – Năsăud – Au concurat doar şcolile gimnaziale din judeţul Bistriţa – Năsăud;

FINALA NAŢIONALĂ A ŞCOLILOR

– BEST SOLO MALE/FEMALE – categorie organizată la AFTER PARTY, după eveniement.

PROBE CSSD 2013

Echipele participante la concurs şi-au format trupe care să reprezinte un liceu sau şcoală gimnazaială cu un număr de maxim 10 membrii şi minim 3. La etapa judeţeană Bistriţa – Năsăud, echipele au avut de trecut prin două probe impuse de organizator şi anume: SHOW TEMATIC PROPRIU şi IMITĂ UN ARTIST, în timp ce la finala naţională echipele câştigatoare din Bistriţa – Năsăud, Maramureş, Alba Iulia, Botoşani şi Braşov s-au întrecut doar printr-o singură probăSHOW TEMATIC PROPRIU.

 

Colaborare cu alţi parteneri: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa – Năsăud şi preşedintele Consiliului Judeţean Emil Radu Moldovan.

Parteneri media ai evenimentului: KISS FM, Tv Bistriţa, As-Tv, Radio Transilvania, Cronica BN, Bistriteanul.ro, Observator BN, Transilvania TV, Răsunetul, Timponline.ro, City News şi BistriţaNews.ro .

ESTIMĂRI REZULTATE OBŢINUTE LA EVENIMENT ÎN 2013

800 de spectatori |18 şcoli din ţară participante | 180 de concureţi | 250 de dansatori | 40reprezentaţii demonstrative de dans | 4 ore de competiţie | 12 parteneri media | 50 apariţii în presă | 40 spoturi radio |

CÂŞTIGĂTORI CSSD 2013

La etapa judeţeană Bistriţa Năsăud au participat 6 licee şi 5 şcoli generale, în timp ce la finala naţională au participat 15 licee şi 4 şcoli gimnaziale.

Câştigătorii Cupei Şcolilor la Street Dance în 2013 sunt următorii:

ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA NĂSĂUD – LICEE :

LOCUL 1 – ELECTRICK’S – Colegiul Tehnic INFOEL

LOCUL 2 – BCULT DANCE’ AHOLICS – Colegiul Naţional Andrei Mureşanu

LOCUL 3 – JOKERS – Liceul Teoretic Solomon Haliţă (Sîngeorz-Băi)

ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA NĂSĂUD – ŞCOLI GIMNZIALE :

LOCUL 1 – MI4(MI four) – Scoala gimnazială nr.4

LOCUL 2 – LWNR(Live with no rules) – Colegiul Naţional Liviu Rebreanu

LOCUL 3 – Stop & Dance – Colegiul Naţional Andrei Mureşanu

FINALA NAŢIONALĂ – LICEE:

LOCUL 1 – ELECTRICK’S – Colegiul Tehnic INFOEL, Bistriţa

LOCUL 2 – RIZE CREW – Colegiul Emil Racoviţă, Braşov

LOCUL 3 – STREET GROOVE – Liceul Tehnologic Petru Maior, Reghin

FINALA NAŢIONALĂ – ŞCOLI GIMNAZIALE:

LOCUL 1 – C.B.S (Can’t be stoped) – Şcoala gimnzială TUZLA, Constanţa

LOCUL 2 – MI4(MI four) – Şcoala gimnazială nr.4

LOCUL 3 – LWNR(Live with no rules) – Colegiul Naţional Liviu Rebreanu