New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Home2014

[2014]

Bistriţa a găzduit pentru al doilea an consecutiv, finala naţională la streetdance pentru elevi: Cupa Şcolilor la StreetDance! Ajunşi la cea de’a VI-a ediţie, REBORN BISTRITA a provocat şi anul acesta elevii să urce pe scenă şi să se întreacă în cadrul celei mai mari competiţii de street dance a anului.

Evenimentul a avut loc sâmbătă 29 martie 2014, începând cu ora 16. Timp de patru ore, în Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa s-a disputat finala naţională a Cupei Şcolilor la Streetdance.

În cadrul evenimentului au fost 63 de momente artistice, potrivit desfăşurătorului, susţinute de tinerii dansatori participanţi în cadrul evenimenului din şcoli gimnaziale şi licee din ţară, dar şi a invitaţiilor, aceştia fiind:

  • trupele de streetdance, breakdance şi salsa a şcolii de dans REBORN;
  • majoretele CHEERS din Bistriţa;
  • Vlad, beatboxerul cunoscut la nivel judeţean;
  • reprezentaţia membrilor juraţi profesionişti în domeniul street dance-ului şi cunoscuţi în ţară prin rezultatele bune ale acestora;
  • Bianca Bor şi Radu Domşa, cu o reprezentaţie de dans contemporan, finaliştii emisiunii România Dansează din acest sezon, care au ridicat publicul în picioare, aplaudând aproximativ 5 minute în continuu;
  • PRODUSSO, un artist cântăreţ de muzică hip hop, din Bistriţa, care s-a lansat la nivel naţional recent, alaturi de un alt artist bine cunoscut sub numele de PACHA MAN;
  • artisul bine cunoscut MAXIMILIAN, care a avut parte de o primire călduroasă din partea spectatorilor.

Spectatorii au fost în număr de aproximativ 1.000 de persoane în cadrul evenimentului care au urmarit cu sufletul la gură un show extraordinar de street dance.

Competiţie acerbă în Bistriţa, care timp de o zi a fost capitala street-dance-ului din România. În acest an, la Cupa Şcolilor la Streetdance s-au înscris un număr de aproximativ 250 dansatori care au participat în număr de 11 şcoli gimnaziale şi 5 licee din Bistriţa, Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Bai, la etapa judeţeană Bistriţa-Năsăud, iar la Finala Naţională au participat 14 şcoli gimnaziale şi 17 licee din Bistriţa, Alba Iulia, Botoşani, Baia Mare, Tîrgu – Mureş, Cluj -Napoca, Câmpia Turzii, Tritenii de Jos, Braşov, Constanţa şi Bucureşti.

ETAPE CSSD 2014

            În 2014, Cupa Şcolilor la StreetDance, a fost împărţită în 3 etape care s-au desfăşurat în aceaşi zi:

– ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA – NĂSĂUD – Au concurat doar liceele şi şcoli gimnaziale din Bistriţa, Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Băi;

FINALA NAŢIONALĂ A ŞCOLILOR Au concurat liceele şi şcoli gimnaziale din toată ţara.

PROBE CSSD 2014

Echipele participante la concurs şi-au format trupe care să reprezinte un liceu sau o şcoală gimnazaială cu un număr de maxim 9 membrii şi minim 3. La etapa judeţeană Bistriţa – Năsăud, echipele au avut de trecut printr-o probă impusă de organizator şi anume: SHOW PROPRIU care să conţină minim 3 stiluri de dans din genul STREET DANCE, de aproximativ 3 minute pentru licee şi 2 minute jumătate pentru şcoli gimnaziale.

Beneficiarii evenimentului sunt atât participanţii dansatori la eveniment cât şi publicul care s-a ridicat la aproximativ 1.000 de persoane.

Colaborare cu alţi parteneri: S.V.S.U, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa – Năsăud, preşedintele Consiliului Judeţean Emil Radu Moldovan, S.C Star Ardeal S.R.L şi Asociaţia PROACTIV.

Parteneri media ai evenimentului: REALITATEA TV BISTRIŢA, KISS FM, As-Tv, Radio Transilvania, Bistriteanul.ro, City News, Răsunetul, Observator BN, Transilvania TV, Timponline.ro, Bistrita News şi Vocea Transilvaniei.

ESTIMĂRI REZULTATE OBŢINUTE LA EVENIMENT ÎN 2013

1000 de spectatori |31 şcoli din ţară participante | 210 concureţi | 250 de dansatori | 60reprezentaţii demonstrative de dans | 4 ore de competiţie | 11 parteneri media | 33 apariţii în presă | 30 spoturi radio

CÂŞTIGĂTORI CSSD 2014

La etapa judeţeană Bistriţa Năsăud au participat 5 licee şi 11 şcoli gimnaziale, în timp ce la finala naţională au participat 17 licee şi 14 şcoli gimnaziale.

Câştigătorii Cupei Şcolilor la Street Dance în 2014 sunt următorii:

ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA NĂSĂUD – LICEE :

LOCUL 1 – ELECTRO SHOK – Colegiul Tehnic INFOEL

LOCUL 2 – JOKERS – Liceul Teoretic Solomon Haliţă (Sîngeorz-Băi)

LOCUL 3 – TEEN SPIRIT- Colegiul Naţional Liviu Rebreanu

ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA NĂSĂUD – ŞCOLI GIMNZIALE :

LOCUL 1 – MI4 (MI four) – Şcoala gimnazială nr.4, Bistriţa

LOCUL 2 – INEDIT JUNIOR – Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu- Năsăud

LOCUL 3 – NO LIMITS – Liceul de Arte Corneliu Baba, Bistriţa

FINALA NAŢIONALĂ – LICEE:

LOCUL 1 – HIGH CLASS CREW – Colegiul National Horea Closca si Crisan – Alba Iulia

LOCUL 2 – C.B.S.CREW – Liceul Teoretic “Carmen Sylva”- Constanţa

LOCUL 3 – NO MERCY – Liceul De Artă – Baia Mare

FINALA NAŢIONALĂ – ŞCOLI GIMNAZIALE:

LOCUL 1 – MI4 (MI four) – Şcoala gimnazială nr.4 – Bistriţa

LOCUL 2 – D.N.D. CREW – Liceul Teoretic Carmen Sylva – Constanţa

LOCUL 3 – ANTURAJ KIDS – Şcoala Generala Nr. 3 – Braşov.