New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Home2015

[2015]

Cupa Şcolilor la Street Dance, cea mai mare competiţie de dans între licee şi şcoli gimnaziale la nivel naţional, un concurs devenit deja tradiţie. An de an, competiţia reuneşte sute de participanţi şi mii de spectatori!

            Am încheiat o nouă ediție CSSD cu succes. Ajunşi la cea de’a VII-a ediţie, REBORNBISTRIȚA a provocat şi anul acesta elevii să urce pe scenă şi să se întreacă în cadrul celei mai mari competiţii de street dance a anului.

Evenimentul a avut loc sâmbătă 4 aprilie 2015, începând cu ora 16. Timp de șase ore, în Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa s-a disputat finala naţională a Cupei Şcolilor la Street Dance.

În cadrul evenimentului au fost 70 de momente artistice, potrivit desfăşurătorului, susţinute de tinerii dansatori participanţi în cadrul evenimenului din şcoli gimnaziale şi licee din ţară, dar şi a invitaţiilor, aceştia fiind:

 – trupele de streetdance, breakdance şi salsa a şcolii de dans REBORN;

– trupa JUMP IN – Cluj Napoca

– Mc DODO – din Constanța;

– reprezentaţia membrilor juraţi profesionişti în domeniul street dance-ului şi cunoscuţi în ţară prin rezultatele bune ale acestora;

– Dede și Robi, cu o reprezentaţie de dans contemporan, semifinaliştii emisiunii România Dansează din acest sezon, care au ridicat publicul în picioare, aplaudând aproximativ 5 minute în continuu;

– artisul de origine nigeriană, venit tocmai din Cipru – ADMIRAL C4C, care a făcut un super show și a ridicat publicul în picioare.

Spectatorii au fost în număr de aproximativ 1.200 de persoane în cadrul evenimentului care au urmarit cu sufletul la gură un show extraordinar de street dance.

Competiţie acerbă în Bistriţa, care timp de o zi a fost capitala street-dance-ului din România. În acest an, la Cupa Şcolilor la Streetdance s-au înscris un număr de aproximativ 250 dansatori care au participat în număr de 7 şcoli gimnaziale şi 4 licee din Bistriţa şi Sângeorz-Bai, la etapa judeţeană Bistriţa-Năsăud, iar la Finala Naţională au participat 25 de şcoli gimnaziale şi 17 licee din Bistriţa, Satu Mare, Botoşani, Baia Mare, Târgu – Mureş, Reghin, Cluj -Napoca, Câmpia Turzii, Tritenii de Jos, Vaslui, Braşov, Constanţa, Tuzla, Eforie Sud şi Bucureşti.

Spre deosebire de alți ani, am adus un plus acestui eveniment prin faptul că ediția din acest an am transmis-o LIVE pe site-ul nostru www.rebornbistrita.ro, unde am avut un număr de1323 de urmăritori din țară, conform statisticii USTREAM, care urmăreau evenimentul.

ETAPE CSSD 2015

            În 2015, Cupa Şcolilor la Street Dance, a fost împărţită în 2 etape care s-au desfăşurat în aceaşi zi:

– ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA – NĂSĂUD – Au concurat doar liceele şi şcoli gimnaziale din Bistriţa, Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Băi;

FINALA NAŢIONALĂ A ŞCOLILOR – Au concurat liceele şi şcoli gimnaziale din toată ţara.

1 vs 1 HIP HOP BATTLE, unde juriul a desemnat cel.cea mai bună dansatoare CSSD, câştigători la nivel naţional.

PROBE CSSD 2015

Echipele participante la concurs şi-au format trupe care să reprezinte un liceu sau o şcoală gimnazaială cu un număr de maxim 9 membrii şi minim 3. La etapa judeţeană Bistriţa – Năsăud, echipele au avut de trecut printr-o probă impusă de organizator şi anume: SHOW PROPRIU care să conţină minim 3 stiluri de dans din genul STREET DANCE, de aproximativ 2 minute.

Sponsorii evenimentului 2015: Nestle România, Casa Ema, Tourmont King și Avon Cosmetics România.

Colaborare cu alţi parteneri: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa – Năsăud, preşedintele Consiliului Judeţean Emil Radu Moldovan,  S.V.S.U, Daily Events, Life Vision Media, Show & Events Factory,  Forta Zero.

Parteneri media ai evenimentului: KISS FM, Zile și Nopți, Radio Transilvania, Bistriteanul.ro, Răsunetul, Mesagerul, Observator BN, Gazeta de Bistria, Transilvania TV, Timponline.ro, Bistrita News și Vocea Transilvaniei.

ESTIMĂRI REZULTATE OBŢINUTE LA EVENIMENT ÎN 2015

1200 de spectatori | 42 şcoli din ţară participante | 250 concurenţi | 350 de dansatori | 70reprezentaţii demonstrative de dans | 6 ore de competiţie | 12 parteneri media

CÂŞTIGĂTORI CSSD 2015

La etapa judeţeană Bistriţa Năsăud au participat 4 licee şi 7 şcoli gimnaziale, în timp ce la finala naţională au participat 17 licee şi 25 şcoli gimnaziale.

Câştigătorii Cupei Şcolilor la Street Dance în 2015 sunt următorii:

ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA NĂSĂUD – LICEE :

LOCUL 1 – JOKERS – Liceul Teoretic Solomon Haliţă (Sîngeorz-Băi)

LOCUL 2 – ELECTRO SHOK – Colegiul Tehnic INFOEL

LOCUL 3 – YOUNG CREW- Colegiul Naţional Liviu Rebreanu

ETAPA JUDEŢEANĂ BISTRIŢA NĂSĂUD – ŞCOLI GIMNZIALE :

LOCUL 1 – LWNR (Live with no Rules) – Colegiul Naţional Liviu Rebreanu

LOCUL 2 – Jokers X-Treme – Sc. Gimnazială Artemiu Publiu Alexi-Sg.Băi

LOCUL 3 – Bad Gyals Crew – Sc.Gimnazială Nr.1

FINALA NAŢIONALĂ – LICEE:

LOCUL 1 – Black&White Angels – Liceul de Artă – Satu Mare

LOCUL 2 – L.A. Kingz – Botoșani

LOCUL 3 – Urban Force – Colegiul Național Grigore Ghica – Dorohoi, Botoșani

FINALA NAŢIONALĂ – ŞCOLI GIMNAZIALE:

LOCUL 1 – New Force of Dance – Școala Gimnazială nr. 33 Anghel Saligny – Constanța

LOCUL 2 – Optim – Școala Gimnazială Romulus Guga – Târgu Mureș

LOCUL 3 – Little G-Ladies – Colegiul Național Mihai Eminescu – Botoșani

Invitați speciali la eveniment:


CSSD 2015 – Finala Națională – Școli Gimnaziale

CSSD 2015 – Licee – Etapa Județeană Bistrița – Năsăud

CSSD 2015 – Școli Gimnaziale – Etapa Județeană Bistrița-Năsăud