New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
HomeCine ne sustine

[Cine ne sustine]

Din 2009 dezvoltăm o comunitate de tineri prin construirea de caractere puternice pentru societatea de mâine! Credem că este important să ridicăm unul dintre pilonii unei societăți, și anume educația, printr-un mod mai nonformal și anume dansul. Alătură-te cauzei noastre și susține formarea tinerilor României printr-o sponsorizare! În 2019 plănuim lucruri mari și de impact pentru tinerii din România, implicați în această competiție! Pe o bază deja pusă de-a lungul timpului, vrem să ajutăm cât mai mulți tineri să-și folosească într-un mod eficient potențialul.

Iată care sunt planurile noastre pentru 2019:

Știm că planurile noastre sunt ambițioase și tocmai de aceea avem nevoie de susținerea companiei tale!

Sprijină dezvoltarea culturală a tinerilor! Contribuabilii plătitori de impozit pe profit au oportunitatea de a se implica activ în dezvoltarea tinerilor, fără să presupună costuri pentru societatea sponsor!

Conform Codului Fiscal și Legii Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, firmele pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, unei organizații neguvernamentale, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta, în limita a 0,5% din cifra de afaceri – care se scade din impozitul pe profit de plată. Află mai multe detalii despre reglementările fiscale în cazul sponsorizării din acest document.

Oricum îi plătiți, de ce să nu îi plătiți cui doriți dumneavoastră!

Nu uitați: dacă nu alegeți către cine să direcționați cele două procente din impozitul dumneavoastră, acesta va fi automat direcționat către stat.

Sponsorizarea va genera:

  • Pentru beneficiarii sponsorizării – Reborn Dance Studio, Bistrița:

– un număr mai mare de participanți la proiectul Cupa Școlilor la Street Dance®;

– extinderea comunităților locale la nivel național;

– îndeplinirea scopurilor propuse;

– realizarea unei competiții la cele mai înalte standarde.

  • Pentru compania sponsor:

– o reducere a impozitului de plată cu valoarea integrală a sponsorizării. Astfel, sponsorul plătește suma respectivă către o organizație nonguvernamentală, cum este Reborn Dance Studio, și nu în contul impozitului pe profit;

– în funcție de pachetul de sponsorizare ales, Reborn Dance Studio vă mai pune la dispoziție și alte beneficii enumerate în imaginea de mai jos.