New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Etapa Judeteana Brasov – UPDATE #2]

06
apr. 2017

Etapa Judeteana Brasov – UPDATE #2

 

Aventura CSSD2017 continua !! Brasovul este urmatorul punct pe harta unde organizatorii principali, Muza Dance School, organizeaza etapa judeteana si anul acesta.

Asa ca, sambata, 8 aprilie, la Centrul Cultural Reduta, de la ora 14 esti asteptat sa iei parte la un adevarat spectacol de dans. Intrarea la eveniment va fi 15 lei.

Si in acest an, trupe din scoli gimnaziale si licee se vor intrece pentru un loc in Marea Finala. Astfel, in cadrul concursului vor fi doua categorii: show propriu si 1vs1 hip hop battle, fiecare categorie fiind impartita atat in sectiune pentru elevii din scolile gimnaziale cat si pentru cei din liceu.

Juriul, format din Maria Majeri din Bistrita, Grig Alexa si Bolohan Bogdan din Bucuresti, va fi atent la fiecare miscare pentru a putea desemna adevaratii castigatorii care vor reprezenta judetul in Finala Nationala.

Vino sa susti miscarea si dansul in cadrul singurului concurs la nivel national in care sunt implicate trupe care isi reprezinta scolile gimnaziale si liceele din care fac parte!

Update#1

Ca si in anii trecuti, Brasovul ne-a demonstrat ca are oameni iubitori de dans, astfel castigatorii care s-au calificat in Finala Nationala sunt:

Gimnaziale:

LOCUL 1 – GOOD VIBES – Scoala Generala nr. 15;

LOCUL 2 – M SPARKS – Colegiul National Unirea

LOCUL 3 – ANTURAJ KIDS – Scoala Gimnaziala nr. 3

Licee:

LOCUL – ANTURAJ BOYS – Liceul Teoretic Ioan Pascu

LOCUL 2 – M GYALS – Colegiul National Emil Racovita

LOCUL 3 – ANTURAJ GIRLS – Colegiul Tehnic Simion Mehedinti

Iar castigatorii de la sectiunea 1vs1 hip hop battle sunt :

Gimnaziale:

LOCUL 1 – Luisiana

LOCUL 2 – Selena

LOCUL 3 – Sara Vasile

Licee:

LOCUL 1 – Andreea Popescu

LOCUL 2 – Claudiu Ivan

LOCUL 3 – Paula Grecea

In urmatorul link gasiti tabelele de jurizare: http://cupascolilorlastreetdance.ro/download/Rezultate-Jurizare-CSSD-BV.pdf

UPDATE #2

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment