New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Etapa Judeteana Cluj – UPDATE#2]

23
feb. 2017

Etapa Judeteana Cluj – UPDATE#2

Maine data de 24 februarie, Clujul da startul fenomenului CSSD, fiind prima etapa judeteana din cadrul CSSD2017, aceasta fiind organizata de T-Dance Transylvania Dance Academy.

Vino sa iei parte la un adevarat spectacol unde atat trupe din scoli gimnaziale cat si din licee se vor intrece pentru un loc in marea finala. Strangeti prietenii si vino vineri, 24 februarie, de la ora 17:00 la Casa de Cultura a Studentilor pentru a-ti sustine trupa preferata.

Biletele se pot achizitiona de la T-Dance Central  ( str. Regele Ferdinand, nr.22-26 – Magazin CENTRAL et.3 ) preturile fiind de 20 lei biletul intreg iar 10 lei biletul pentru elevi (in baza carnetului de elev) pana in data de 23 februarie. Iar daca te hotarasti pe ultima suta de metri, biletele se pot achizitiona si la intrare, biletul  intreg fiind 25lei iar biletul pentru elevi 15 lei (in baza canetului de eveniment).

In cadrul evenimentului, vor fi mai multe probe in care toti cei inscrisi vor arata tot ce stiu mai bine sa faca. Astfel, va fi proba de show propriu, show propriu crew vs crew dar si 1vs1 Hip Hop Battle.

Juriul va fi format din 3 tineri pasionati de dans care vor privi cu atentie fiecare moment pentru a observa detaliile care fac diferenta si care pun trupele cele mai bune pe podium. Cei 3 jurati sunt: Maria Majeri din Bistrita, Iulia Radu din Bucuresti si Flaviu Boreslavschi din Cluj-Napoca.

De asemenea, in cadrul evenimentului poti achizitiona sepci, tricouri, ecusoane si alte suveniruri cu brandul #TDance, #WODRo si #CSSD pentru a ramene cu amintirea acestei competitii frumoase.

Vino sa susti miscarea si dansul in cadrul singurului concurs la nivel national in care sunt implicate trupe care isi reprezinta scolile gimnaziale si liceele din care fac parte!

UPDATE #1

Clujul ne-a aratat si in acest an ca are oameni pasionati de dans. Timp de 2 ore, trupele au aratat publicului,  dar si juriului showurile pregatite. Juriul a fost atent si in urma punctajelor obtinute, cei care vor reprezenta Clujul in http://www.viagrabelgiquefr.com/ marea finala sunt:

Scoli Gimnaziale:

Locul 1 – THE EPIC CREW – Liceul de Arte Romulus Ladea

Locul 2 – POWER TRIO – Liceul George Coșbuc

Locul 3 – PANDA GIRLS – Liceul de Arte Roulus Ladea

Licee:

Locul 1 – TROUBLE MAKERS – Liceul George Coșbuc

Locul 2 – UNEXPOSED – Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu

 

In cadrul evenimentului a fost si sectiunea de battle 1vs1 hip hop la care castigatorii sunt:

Scoli Gimnaziale:

Locul 1 –  Micu David

Locul 2 – Szatmari Sofia

Locul  3 –  Ilies Denisa

Licee:

Locul 1 –  Tirca Alin

Locul 2 – Bud Crista

Locul 3 – Dulca Francesca

Urmatorul link contine tabelele de jurizare: http://cupascolilorlastreetdance.ro/download/Rezultate-Jurizare-CSSD-CJ.pdf

UPDATE 2#

Mai multe fotografii pe Facebook

Trailer CSSD 2017 – Etapa judeteana Cluj
Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment