New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Etapa judeteana timis 2018]

01
apr. 2018

Etapa judeteana timis 2018

Weekendul acesta traseul CSSD2018 ne-a purtat la Timisoara. Mai exact sambata, 31 martie, a avut loc etapa județeană CSSD Timiș 2018!

Este deja al treilea an in care in judetul Timis se desfasoara aceasta competitie intre trupe din licee si scoli gimnaziale si suntem bucurosi sa vedem ca participantii au fost la fel de pasionati si pregatiti sa castige ca si la editiile anterioare.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor Timisoara si va putem spune sigur, ca acesta a fost un loc incarcat de emotii sambata. Atat categoria show case, cat si categoria battle 1vs1hip-hop, nu au dus lipsa de trupe si participanti. Acestia, fie elevi de gimnaziala fie de liceu, faceau pe holuri ultimele repetii si se asigurau ca sunt pregatiti de a intra pe scena.

Anul acesta, categoria 1vs1 hip-hop studenti a fost o categoria noua si de asemenea, faptul ca au fost studenti curajosi care s-au inscris, nu a putut decat sa ne bucure.

De desemnarea castigatorilor s-a ocupat juriul format din Maria Majeri din Bistrita siVictor Marinescu (aka Americanu) si Irene din Bucuresti. Pe parcursul concursului, acestia au urmarit cu atentie fiecare trupa si participant pentru a putea alege castigatorii pe buna dreptate.

Astfel, la sfarsitul competitiei, castigatorii care vor reprezenta judetul Timis la Finala Nationala CSSD2018 in 19 mai la Bistrita sunt:

SHOW CREW

GIMNAZII

Locul 1 – Infinity Crew – Colegiul Național Bănățean

Locul 2 – Queen Bees –  Colegiul Național Bănățean

Locul 3 – Ultimate Style – Liceul Dimitrie Leonida

LICEE

Locul 1 – Urban Girls – Colegiul Național Bănățean

Locul 2 – Metamorphosis – Liceul Teoretic Grigore Moisil

Locul 3 – Five Shadow – Liceul Teoretic Bela Bartok

Hip Hop 1 vs 1

GIMNAZII

Locul 1 – Ungureanu Tudor

Locul 2 – Blaj Smaranda

Locul 3 – Buki

LICEE

Locul 1 – Ardelean Maria

Locul 2 – Teodorovici Sebastian

Locul 3 – Valvat Victor

STUDENTI

Locul 1 – Hamade Irksousi

Locul 2 – Moise Flavius

Locul 3 – Palade Andrei

In urmatorul link gasiti tabelele de jurizare: http://cupascolilorlastreetdance.ro/wp-content/uploads/2018/04/CSSD-TIMIS-Rezultate-2018.pdf

In urmatorul link gasiti fisa de sanctiuni: http://cupascolilorlastreetdance.ro/wp-content/uploads/2018/04/FISA-Sanctiuni-TM-2018.pdf

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment