New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Etapa judeteana Timis – UPDATE#2]

07
mart. 2017

Etapa judeteana Timis – UPDATE#2

Continuam sirul etapelor judetene CSSD cu cea din Timisoara care este organizata viagra best buy reviews de Casa Studentilor Timisoara si White Steps Crew.

Aceasta va avea loc in data de 10 martie la Casa de Cultura a Studentilor de la ora 15:00. Asadar, save the date ca sa nu  ratezi un adevarat spectacol de dans in care trupe din scoli gimnaziale si licee se intrec pentru a-si rezerva locul in finala nationala.

Concursul va avea 2 categorii: crew show si 1vs1 hip hop battle atat pentru elevii din clasele V-VIII cat si pentru cei din clasle IX-XII.

Pentru a fi siguri ca trupele castigatoare chiar isi merita locul in finala, juriul format din Mircea Mitescu din Constanta, Maria Majeri din Bistrita si Andrei Stan din Galati. Acestia vor fi atenti la micile detalii care fac diferenta dar si la energia transmisa de fiecare trupa in parte.

Vino sa susti miscarea si dansul in cadrul singurului concurs la nivel national in care sunt implicate trupe care isi reprezinta scolile gimnaziale si liceele din care fac parte!

Update #1

Si in acest an, Timisul a avut oameni pasionati de dans care sunt pregatiti pentru marea finala CSSD. Astfel, in urma jurizarii, trupele castigatore sunt:

Licee:

Locul 1 – URBAN GIRLS – Colegiul National Banatean

Locul 2 – ACE FROM THE SLEEVE – Liceul Teoretic Periam

Locul 3 – CONTUR CREW – Liceul Waldorf

Iar la sectiune battle 1vs1 hip hop, locurile au fost ocupate de:

Licee:

Locul 1- Darius Foana

Locul 2- Denis Coneac

Locul 3 – Denisa Corapca

In urmatorul link puteti gasi tabelele de jurizare: http://cupascolilorlastreetdance.ro/download/Rezultate-Jurizare-CSSD-TM.pdf

UPDATE 2#

Mai multe fotografii pe Facebook

Trailer CSSD 2017 – Etapa Judeteana TIMIS

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment