New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Regulament CSSD 2018]

21
apr. 2018

Regulament CSSD 2018

Pentru ca anul 2018 a venit cu cateva mici modificari ale Regulamentului oficial CSSD, ne-am gandit ca in articolul acesta sa le mentionam dar si sa trecem repede “in revista” cele mai importante si de baza aspecte din regulament.

In primul rand, de anul acesta, am introdus si categoria 1vs1 hip hop studenti; categorie dedicata tuturor dansatorilor care au trecut puțin peste anii de liceu.

In al doilea rand, limita de timp la colajul muzical s-a modificat, aceasta fiind de 1:30-2:30, timp care trebuie valorificat de fiecare trupa, astfel incat să conţină minim 3 stiluri de dans.

Deoarece nu in toate judetele din tara se desfasoara etapa locala CSSD, trupele din respectivele judete sunt asteptate direct la Finala Nationala. Mentionam ca acestea trebuie sa se inscrie in competitie la fel ca celelalte trupe, trimitand colajul muzical si arhiva cu documentele necesare (format electronic) pe adresa contact@cupascolilorlastreetdance.ro, iar taxa de inscriere este de 30 lei per membru.

Va reamintim ca in cadrul Finalei Nationale ajung finalistii din fiecare judet cu etapa locala CSSD si participanti din judetele fara, de la probele show propriu si 1vs1 hip hop battle, categoriile licee, scoli gimnaziale si studenti (la 1vs1 hip hop).

In cadrul Finalei Nationale, juriul va fi format din 4 membrii din care 2 vor acorda note pentru partea de show și 2 pentru partea de tehnică. In caz de punctaj egal între trupe, se va acorda premiul trupei care are cel mai mare punctaj la secțiunea TEHNICĂ. De asemenea, juriul pentru proba de batlle 1vs1 hip hop va fi formata din 3 jurati.

Mai multe detalii amanuntite gasiti in Regulamentul Oficial CSSD, care poate fi vizualizat la sectiunea “Participa”.

Acestea fiind spuse, uram spor la antrenamente trupelor si tuturor dansatorilor si ii asteptam la Finala Nationala din 19 mai la Bistrita !!

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment